Consulta virt.

AUTOTEST de valoració postural i muscular.

Overhead Squat Test

El OVERHEAD SQUAT TEST, és una prova de valoració general, basat en l’execució de l’exercici d’esquats (“sentadilles”) amb els braços estesos per sobre del cap, i que té com a objectiu identificar possibles disfuncions musculars, que poden ser la causa de les nostres molèsties musculars.

El coneixement d’aquestes disfuncions pot ajudar-nos a introduir en els nostres entrenaments, aquells exercicis més adequats a la nostra situació i d’aquesta manera evitar futures lesions i millorar el nostre rendiment i estat de salut.

En aquest període de confinament s’esdevé un moment ideal per poder realitzar aquest tipus de test, on us ajudarem a poder conèixer millor el vostre propi cos.

Aquest test ens fa analitzar el nostre moviment i postura des de tres punts de vista diferents:

Vista anterior

Vista lateral

Vista posterior

Pas 1: Farem 5 esquats amb els braços estesos, intentant que quedin per sobre del cap. En l’últim ESQUAT ens pararem , aguantant la posició ( sense corregir cap mena de postura perquè el test no s’alteri ) i ens faran una foto des de les diferents vistes ( anterior, lateral i posterior ).

Pas 2: Analitzem la posició de les articulacions del turmell, genoll, maluc, zona lumbar i pèlvica, braços i cap.

Pas 3: Comparem la nostra foto amb les fotografies mostra de l’observatori, que et proporcionem i podrem obtenir que musculatura es troba inhibida ( hipoactivada ). Aquesta musculatura serà la que caldrà reforçar mitjançant exercicis específics

Pas 4: Simplement comprovar en la taula de test, que exercicis hauries de realitzar i incloure en el teu entrenament per a millorar la postura corporal, rendiment i evitar futures lesions.

Pas 5: Si tens dubtes o vols més informació pots fer el nostre formulari d’autovaluació fent click sobre aquest enllaç.

Observatori

Vista anterior

Vista posterior

Vista lateral

Taules

Taula Foto 1

Taula Foto 2

Taula Foto 3

Taula Foto 4

Taula Foto 5

Taula Foto 6

Taula Foto 7

Taula Foto 8

Taula Foto 9